Kultur

Hos BF12 går meget op i at vores medarbejder har det godt, fysisk og mentalt.

Et af vores vigtigste redskaber til at opfylde vores medarbejderkrav er at vi har en kultur, hvor man hjælper og bakker hinanden op. Vi er en virksomhed, hvor vi har et socialt ansvar, og det er vigtigt at alle personligheder føler sig velkomne og er glade når de går på arbejde.

Hos BF12 ønsker vi at udnytte vores medarbejdere bedst, og derfor bæger vores kultur også præg af at vi ser hinandens kvaliteter frem for ”mærkeligheder”. Vi appellerer til vores medarbejdere ikke leder efter mærkeligheder, men fokuserer på det glade arbejdsmiljø vi har skabt, og ønsker at være med til at vedligeholde det. 

For at kunne vedligeholde vores gode arbejdsmiljø, har vi blandt andet skabt en mentorordning til medarbejderne, der fylder en stor del i opstartsfasen. Vores medarbejder har mulighed for, at gøre lige så hyppigt brug af mentorordningen, som de har brug for.

Vi vil gerne være beviset på, at der er muligheder i alle folk uanset deres fortid.

Hos BF12 tager vi disse initiativer for vores medarbejdere, da vi ønsker at være en god arbejdsplads, men i lige så høj grad for at holde vores priser nede for vores kunder. Det koster rigtig meget for os at oplære en medarbejder, og derfor ønsker vi også at holde på dem.

BF12 arbejdere flytter træ plader
BF12 arbejder stabler træ plader